• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fluitiste & Docente

Linda Speulman

DWARSFLUIT LEREN SPELEN

Mijn filosofie

Image

Dwarsfluitles in Gelderland (Achterhoek, Liemers, Veluwe)
Apeldoorn, Arnhem, Deventer, Doetinchem, Zutphen.Tijdens mijn studietijd in Londen bij William Bennett lag de nadruk vooral op het spelen van prachtige muzikale zinnen, met een open en expressieve klank. Deze kennis wil ik nu graag overbrengen op mijn eigen leerlingen. Dit doen we door het spelen van gerichte en effectieve klankoefeningen waarbij het lichaam vrij is van onnodige spanning.

Ik ben ervan overtuigd dat het van groot belang is om een ontspannen setting te creëren waarin de leerling zich vrij voelt om met deze technieken aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de leerling muziek speelt die hij/zij leuk vindt. We maken in overleg een lesprogramma dat aansluit op de wensen van de leerling. Ik hoop de leerling een goede basis aan te leren waardoor zij hun hele leven plezier zullen hebben van muziek maken.

Ik heb mijn eigen lespraktijk in Apeldoorn. Woon je in de omgeving van Apeldoorn, Deventer of Zutphen en wil je de dwarsfluit leren bespelen of de draad weer oppakken en je fluitspel verbeteren? Neem dan contact met me op via het contactformulier.

Sinds de zomer van 2022 ben ik verbonden aan het Muzecollectief en geef ik les aan het Muzehof centrum voor de kunsten in Zutphen. Woon je in de omgeving van Zutphen en heb je interesse om dwarsfluit te leren spelen of na lange tijd het fluitspelen weer op te pakken, neem dan via dit formulier met mij contact op.

TESTIMONIAL

Dit zeggen mijn leerlingen