• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fluitiste & Docente

Linda Speulman

DWARSFLUIT LEREN SPELEN

Mijn filosofie

Image

Dwarsfluitles in Gelderland (Achterhoek, Liemers, Veluwe)
Noordoostpolder (Emmeloord)
Apeldoorn, Arnhem, Doetinchem, Duiven, Zevenaar, Zutphen.


Tijdens mijn studietijd in Londen bij William Bennett lag de nadruk vooral op het spelen van prachtige muzikale zinnen, met een open en expressieve klank. Deze kennis wil ik nu graag overbrengen op mijn eigen leerlingen. Dit doen we door het spelen van gerichte en effectieve klankoefeningen waarbij het lichaam vrij is van onnodige spanning.

Ik ben ervan overtuigd dat het van groot belang is om een ontspannen setting te creëren waarin de leerling zich vrij voelt om met deze technieken aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de leerling muziek speelt die hij/zij leuk vindt. We maken in overleg een lesprogramma dat aansluit op de wensen van de leerling. Ik hoop de leerling een goede basis aan te leren waardoor zij hun hele leven plezier zullen hebben van muziek maken.

Met veel plezier geef ik dwarsfluitles aan "Cultuurbedrijf Noordoostpolder" in Emmeloord. Woon je in de omgeving van Emmeloord en wil je de dwarsfluit leren bespelen of de draad weer oppakken en je fluitspel verbeteren? Neem dan hier contact op met het Cultuurbedrijf. Er is altijd plaats om van mij les te krijgen.

Naast de muziekschool in Emmeloord heb ik ook een eigen lespraktijk. Ben je woonachtig in de provincies Gelderland, (Liemers, Achterhoek of Veluwe) of Noordoostpolder en wil je je fluitspel verbeteren of na al die tijd de dwarsfluit weer oppakken? Ik help je graag. Neem voor een proefles contact op via het contactformulier.

Fluitensemble Fortuna Flutes

In 2018 ben ik gestart met fluitensemble Fortuna Flutes op het Cultuurbedrijf Noordoostpolder in Emmeloord. Dit 18+ ensemble voor de vergevorderde fluitist repeteert 1x per maand op maandagavond. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste, nieuwe leden! Kijk voor meer informatie hier.

TESTIMONIAL

Dit zeggen mijn leerlingen

© 2022 www.lindaspeulman.com. All Rights Reserved. | Linda Speulman | KVK nr: 64827097 | ✉︎ info@lindaspeulman.com