• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fluitiste & Docente

Linda Speulman

UITVOEREND FLUITISTE

Spelen

Image

Orkestwerk

Als fluitiste vind ik niets mooier dan onderdeel uit te maken van een groot symfonieorkest. Ik remplaceer regelmatig met de grotere symfonieorkesten in binnen- en buitenland, zoals het Nederlands Philharmonisch Orkest, het Noord Nederlands Orkest, Phion, het Radio Filharmonisch Orkest en in Zweden het Göteborgs Symfoniker. Ik ben dol op kamermuziek en speel mee in o.a. het Kamerorkest van het Noorden en het Nederlands Kamerorkest. Verder speel ik in het Rietveld Ensemble.

Image
Image

Fluit & Piano: Duo Kamerich & Speulman

Sinds 2017 vorm ik een duo samen met oud-studiegenoot en pianiste Ella Kamerich. In ons gevarieerde programma is een grote rol weggelegd voor vrouwelijke componisten. Erg mooie stukken die helaas niet vaak worden uitgevoerd, maar zeker wel een podium verdienen. Geïnteresseerd in een optreden? Neem contact op via dit contactformulier.

Harp & Fluit: Duo Tickled Pink

Met harpiste Marije Vijselaar vorm ik het romantische fluit & harp duo "Tickled Pink". Deze prachtige combinatie is te boeken voor live muziek tijdens allerlei gelegenheden, Of er nu wat te vieren is, zoals een bruiloft of receptie, of wanneer het gaat om een uitvaartplechtigheid, Tickled Pink kan elke bijeenkomst met stemmige muziek omlijsten. Kijk voor meer informatie op de website van Duo Tickled Pink

nedpho.jpg

NEDPHO

rietveldens__142x100.jpg

RIETVELD ENSEMBLE

habsburgstrauss.jpg

HABSBURG STRAUSS ORKEST